Γεώργιος Δ. Ανδρέου
Εταίρος

Γεώργιος Δ. Ανδρέου
Εταίρος

Ο Γεώργιος Ανδρέου είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από τον Ιανουάριο του έτους 1975.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Νομικός Σύμβουλος μεγάλων Ελληνικών Επιχειρήσεων με μόνιμη σχέση αλλά και κατά περίπτωση.

Νομικός συνεργάτης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Διαχειριστικής Αρχής της και πολλών Δήμων, με γνωμοδοτήσεις και υπηρεσίες σε θέματα κυρίως δημοσίων έργων, διαγωνισμών και συμβάσεων προμηθειών και υπηρεσιών, περιβαλλοντικά (ποινικά και διοικητικά), αναπτυξιακά, διοικητικής φύσεως, υπαγωγής σε αναπτυξιακά προγράμματα κλπ. Είναι μέλος Δ.Σ. Επιχειρήσεων.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αράχωβας Βοιωτίας και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και με την ιδιότητά του αυτή επί 8ετία Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Εθνικού Δρυμού Παρνασσού.

Διετέλεσε  μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Αερολιμήν Αθηνών Α.Ε. (1989-1993) κατά την διάρκεια του διαγωνισμού για την ανάθεση της κατασκευής του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ιδιαίτερη ενασχόληση και επαγγελματική εμπειρία:

Βιομηχανικές και Περιβαλλοντικές Αδειοδοτήσεις, υποστήριξη ανάπτυξης Βιομηχανικών Πάρκων, Δημόσιες Συμβάσεις, Δημόσια και Ιδιωτικά Έργα, Δάση, Ενέργεια (ιδιαίτερα από ΑΠΕ), Λατομεία, Πολεοδομία - Χωροταξία, Ακίνητα, Εταιρικά και Φορολογικά θέματα γενικά, ζητήματα υπαγωγής επενδύσεων σε Ευρωπαϊκούς και Ελληνικούς αναπτυξιακούς νόμους.

Προσωπικό e-mail: [email protected]

ESPA